Neirofīdbeka seansi ar RigaBrain

Labas ziņas tiem, kuri nepaspēja pieteikties uz Riga Brain seansiem 22. oktobrī!

Visiem, kuri vēlas uzlabot savu prātu un smadzeņu darbību - īpašie RigaBrain seansi atgriežas Teikums!

Parasti neirofīdbeku izmanto personas ar augstu intelektuālo noslodzi, profesionāli sporta meistari, personas ar lielu atbildību un personas, kas ikdienā darbojas stresa vidē, kurā nepieciešams pieņemt ātrus, atbildīgus un drosmīgus lēmumus.

Šobrīd tie jau ir vairāk nekā 3 miljoni cilvēku visā pasaulē un 6 tūkstoši Latvijā pēdējo desmit gadu laikā.

KAS TAS IR?
Smadzeņu treniņi - dinamiskais neirofīdbeks - ir viena no bioloģiskās atgriezeniskās saites metodēm, ar kuras palīdzību cilvēki attīsta smadzeņu darbību uz to potenciālo stāvokli.

KAM TAS NODER?
Piemēram, ja nevari pamosties un jūties jau noguris no rīta, tad neirofīdbeks var palīdzēt. Arī prokrastinācija parasti nomoka mūsdienu cilvēkus, un pētījumi liecina, ka dinamiskais neirofīdbeks pēc pāris seansiem šos procesus spēj kardināli mazināt. Pētījumi pierāda, ka cilvēki pēc neirofīdbeka kļūst pārliecinātāki sevi, drošāki, jo izmanto lielāku daļu no sava dabiskā potenciāla. Mazinās trauksme un stresa radītās sekas. Izdegšanas sindroms apdraud dauzus profesionāļus mūsdienu ātrajā dzīves ritmā, līdz ar to neirofīdbeks der kā atbalsta punkts, lai nenonāktu psiholoģiskā lejupslīdē.

NO KURIENES TEHNOLOĢIJAS?
Tehnoloģijas no Kanādas Institūta Zengar - Neuroptimal Dynamic Neurofeedback. Tās ir vairāk nekā piecpadsmit gadu klīniski pārbaudītas un uzskatāmas par drošākām par mobilajiem telefoniem.

CIK DROŠI TAS IR?
Dinamiskais neirofīdbeks ir neinvazīva metode, un tavas smadzenes būtībā iegūst rīku, ar ko pārskatīt to funkcijas, uzlabot savu darbu un kļūt elastīgam jaunā apguvei. Neirofīdbeks pasaulē pazīstams vairāk nekā piecpadsmit gadu – jaunās paaudzes neinvazīvās tehnoloģijas nerada blaknes vai atkarību.

KAS JĀZINA?
Pirms seansa informatīvs materiāls atnāks uz e-pastu, kuru norādīji piesakoties. Pēc seansa saņemsi arī informāciju par smadzeņu darbības uzlabošanas metodēm.

SEANSI TEIKUMĀ 26. NOVEMBRĪ
Seansus vadīs ergoterapeits Peteris Urtans.
Cena - 35 eiro, parasti - 55 eiro. Atlaidi iegūsi, piesakoties uz lekciju zemāk norādītājā Bitly linkā.
Pieteikšanās, zvanot uz tālruni 27771821 vai šajā saitē: http://bit.ly/RigaBrain.
Vairāk lasi: www.rigabrain.com